Fräs färsen ilitemargarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla ilite mer vatten
Denna gjorde jag i söndags tillmiddag. Väldigt god. Blanda i en ekologisktacokryddblandning. Bred 150 gr philadelphia ost på botten i en form. Skiva över 10 romantiska tomater. Stek 600 gr ekologiskfin nötfärs. 1 hackad ekologiskpaprika åker i med. Grädda 225 grader i 7-8 minuter. 7-8 minuter
Så idag tyckte vi att det passade perfekt att skicka vårt senaste tacotjohej vidaretill er och sen får ni själv bestämma när nivill laga till denna köttfriatacogratäng, den passar ju lika bra en måndag som en fredag
Denna tacogratäng är riktigtmumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraichetill tacosen (det är ju så gott)
Ikväll gjorde jag ännu en variant på taco, nämligen en tacogratäng. Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.