I början av juni var jag och grattade min unga släkting Johan, som tog studenten. Hans pappa Tino kommer ursprungligen från Libanon, och lagar fantastisk libanesisk mat
Det här receptet har allt jag kan tänka mig. Har ni någonsin testat tabbouleh. Denna sallad är baserad på färsk persilja, couscous, tomat, lök, olja, citron och kryddor
Jag älskar tabbouleh. Älskar det syrliga, fräscha smaken, och tycker att den är sååå god till tex en grillad köttbit, men dessvärre är jag ensam i familjen om att gilla det så det blir inte av att jag gör det så ofta
En av høstferiens mest lettvinte middag var tabbouleh med stekt halloumi. Halloumi er en tradisjonell kypriotisk ost som også brukes andre steder i Midt-Østen
Koka bulgur i buljongen. Låt kallna. Skala och hacka löken. Grovhacka nötterna och strimla aprikoserna. Blanda bulgur, lök, nötter, aprikoser, örter, citronsaft och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.