Blandaalla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Garnera på valfritt sätt. Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfylltglas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Jag tror, generellt sett, att det kastades mindre mat på den tiden än idag. Dessutom lever jag som jag lär så jag passade på att dekorera tårtan med grädde som inte gick åt till semlorna och jag rev lite av chokladen som fanns kvar sedan jag gjorde en chokladkräm
Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade påloppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Bara klicka på denna länken så kan ni läsa artikeln och ta del av alla goda recept vi använde när vi kockade indisk mat, klicka här så kan du läsa tidningen på nätet och se mer från träffen
Skär rullen i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Penslabullarna med uppvispat ägg och grädda dem i mitten av ugnen tills de blivit gyllenbruna
Igår åkte jag förbi KMTI o bytte ut tavlan som jag sålde till en medlem på KMTI mot en målning som heter Wildest Heart men den är lite för liten för den stora väggen så jag ska snart byta ut den mot en större som snart är klar
Vill du gärna laga rätten påfärskpotatis är det bäst att lägga kokt skivad potatis direkt i stekpannan eller i en ugnssäker form och hoppa över stekningen ovanpåspisen
Vad man ska kalla den har jag inte kommit på (än) men det jag märkt är att när jag börjar ta hand om mig själv och göra bra saker för mig själv och göra "uppoffringar" (= avstå från något onyttigt smaskens) så vill jag inte förstöra genom att äta sånt som jag vet inte är så bra för mig
Lagadepotatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen pågrekiskpotatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.