Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
För ungefär tre månader sedan när min guddotter fyllde tre år bakade jag en BarbieTårta , det blev två lager med jordgubbsmousse och ett lager med en variant på vaniljkräm
Vill tipsa om en riktigt god chokladmousse som funkar bra att fylla tårtor med. Den är dessutom väldigt enkel att göra, men man bör ha lite framförhållning om man ska göra den
Recept. Annika Andersson. fre, 2013-08-02 22. 04. 20min. (0). Mixa hallonen till en slät massa. Rör i marsanpulver tills konsistensen inte känns rinnig
Recept. Annika Andersson. fre, 2013-08-02 22. 06. 20min. (1). Vispa ihop mjölk och marsanpulver till vaniljkräm, ställ in i kylskåpet några minuter för att stelna
Dumlefluff. 180 g Dumle. 3 dl vispgrädde. Värm grädden i en kastrull, men den får absolut INTE koka. Dela Dumlekolorna i mindre bitar och häll ner de i grädden
Här kommer ett busenkelt recept på blåbärsmousse som är så gott som tårtfyllning. Receptet som kommer är lagom till ett lager fyllning i en tårta som är 25 cm i diameter
XX-fluff där du byter ut XX mot valfritt godis är väldigt vanligt som tårtfyllning. Ahlgrensbilar var nog en av de första godissorterna som jag såg att man gjorde fluff av för väldigt många år sedan
I helgen gjorde jag en mousse på fläder som var riktigt god. Den fick en ganska mild smak av fläder och passade väldigt bra i hop med hallonmoussen som jag hade som fyllning två i tårtan
Mycket god och otroligt enkel är denna jorgubbsmousse som passar så bra som fyllning i tårta. Den här satsen är lagom till ett lager i en tårta på ca 25 cm i diameter
Smält ihop chokladen och grädden på svag värme. Rör hela tiden och se till så att grädden inte kokar. Häll över gräddblandningen i en skål och låt svalna lite
Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.