Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
) bakades det en riktigt saftig och god rabarberkaka i långpanna hemma i mitt kök. Fine, vädermässigt är inte våren här men råvarorna i matbutikerna hintar ändå om någon sorts vår
Första skörden av mina super rabarber. Planterade plantan förra året och kunde skörda samma år. I år verkar den bli superstor, nästan som den är dopad på något sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.