Väldigt gott recept med god smak. Bryn dom och krydda med salt och svartpeppar. Toppa med riven ost. Vi åt tillsammans med ris och sallad och konstaterade att den lagar vi helt klart igen
4 4 port ris, gärna basmatiris 450 g fryst grönsaksblandning (bladspenat, broccoli, sugarsnaps) 600 g chorizo 1 msk smör eller margarin salt och peppar 2 dl lätt crème fraiche med paprika och chili Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Finhacka rödlökenSkala, kärna ur och finhacka äppletDela coctailtomaterna i fyra delarSkölj de gröna ärtorna under varmt vatten om det är så att de har varit frystaBlanda alla ingredienserna ihop med ruccolanRör sedan ner riset i grönsaksmixen och rör omKLART
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Servera kotletterna medgrönsaksriset och eventuellt lite extra BBQ-sås. Härliga kotletter som är penslade med Santa Marias American Barbeque Sauce är riktigt gott
Ett recept på kycklingpaketet med kyckling minutfileer som var jättegott. Salta och krydda kycklingen, vänd i mjöl, sen ägg och sist pankoblandning och stek sedan på medeltemperatur i olja o smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.