(Jag sänkte temperaturen strax innan potatisen var riktigt klar och lät den stå kvar i ugnen tillsammans medkycklingen)Rör ihop crème fraiche, sweet chilisås och finhackad vitlök till såsen
Servera med en god sallad och till exempel ris eller klyftpotatis. Halvera kycklingfiléerna. Vänd kycklingfileérna i mjölet och bryn sedan runtom i stekpanna
Lite annorlunda med kombinationen getost och sweet chili kan tyckas men blir riktigt gott ihop. Skiva kycklingfiléerna tunt (eller skär i mindre bitar) och krydda med örtkryddor, salt och peppar
Tillsätt ostronsås, sweet chili sås och kokosmjölk. Tillsätt grönsakerna och woka med dom. Man kan byta ut kycklingen mot kött om man hellre vill ha det
Låt kycklingen stå i marinaden medan potatisen tillagas. Krydda med lite salt, peppar och rosmarin. Skär kycklingen i småbitar och ha ned dem i marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.