En middag som är både gluten och laktosfri. Spännande och annorlunda och absolut god. Står på bordet hos oss när våra fina gluten och laktosintoleranta vänner delar vår middag
För några dagar sen åt vi middag på Texas Longhorn i Hornstull och det var både gott och trevligt. Nu när vi har flyttat till Sjövikshöjden så inser man att det inte tar så lång tid att ta sig in till stan kollektivt och den här gången åkte vi buss och sen tunnelbana och eftersom bussen stannar precis utanför dörren så var det väldigt bekvämt
) Torsdag och fredag blir de två middagar jag äter hemma. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
zucchini, morot och broccoli, var verkligen supergoda. Biffarna blev väldigt saftiga och smakrika. Jag trodde inte att de skulle hålla ihop så bra som de gjorde, eftersom smeten var ganska lös, men biffarna höll formen och var lättstekta
Rör ihop vetemjöl, bakpulver och salt. Ät och NJUT. Baka sega och goda kakor med smarties ( Receptet ger ca 24 kakor ). Blanda kraftigt ner 1 ägg och 1 äggula
Ställ in röktiden till 2 timmar och 20 minuter. Om du, som i fallet med Bradley-röken, har ett separat värmeelemt i röken som du kan ställa in temperatur och drifttid på, får du maximalt resultat om du ställer in värmen på ca 60 grader under en timme, och sedan stänger av värmen och bara har rök de sista 1 timmen och 20 minuter
Om det är någon som inte vet vad den ska äta till middag idag kommer här ett tips på en god fisksoppa som går ganska snabbt att göra och som är riktigt mättande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.