Sveriges Nationaldag – Food – Sparrispaj – Swedish Cake
Pinkladycookbook
Pinkladycookbook
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk balpulver
  • och
  • 125 g smör
  • 3-4 dl mjöl
  • lite salt
  • salt
  • 3 msk vatten.
  • 4 ägg
  • 2,5 dl grädde
  • grädde
  • riven parmesanost
  • 1 burk vit sparris el bättre upp färsk sparris
  • 1 pkt jäst
  • 5 dl vatten
  • 1 litet paket cottage cheese
  • 5 dl grahamsmjöl och
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 ägg lite pumpa och solrosfrön på toppen.
  • 200-225 i ca
  • 15-20 min Och i glaset häller jag lite Cava
  • Rabarber i bitar
  • 1 dl socker
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 1,25 dl smält smör
  • 0,75 dl farinsocker
  • 100 g mandelmassa riven mandelmassa/grovt
  • cocosflingor
  • 15-20 min Serveras med vanljsås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.