Om en liten stund har Sverigesmästerkock premiär i TV4. Nu håller vi tummarna för att det inte blir en grå kopia utan för en gångs skull ett bra matprogram
ja i onsdags var det ju final i SverigesMästerkock. men Sigrids pavlova imponerade på juryn och hon tog hem segern i SverigesMästerkock 2011. och nu uppmanar jag alla där ute att söka till sverigesmästerkock 2012, det kommer bli ert minne ni sent kommer glömma, tro mig
Följer ni Sverigesmästerkock. Jag brukar alltid köpa vinnarens kokbok och jag tror att Charlottas kokbok kommer innehålla många fiskrecept om hon vinner, så jag håller tummarna för att hon går till final och tar hem titeln Sverigesmästerkock i år
Ja, det här var mitt bidrag i slutauditions på SverigesMästerkock i Gävle. Allt om SverigesMästerkock om hur det gick till på utmaningarna, hur det kändes under utmaningarna och reaktioner på att inte gå vidare, allt om det kommer i ett senare inlägg
Det är nu cirka fyra månader sedan jag gjorde TV-debut i SverigesMästerkock, och ytterligare cirka fyra månader sedan programet spelades in och jag var på audition i Helsingborg
Duktiga kockar båda två, men nu är det så att jag köper alla Mästerkockarnas kokböcker och Ludvigs kokboksidé med recept där alkohol på något sätt ingår känns som en kokbok jag inte kommer använda särskilt ofta, därför hoppas jag nu kunna ställa in en kokbok av Sandra Mastio i min samling kokböcker av SverigesMästerkockar
Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt därefter salt, havrekli och havregryn. Blanda sist ner vetemjöl och arbeta degen väl, eller tills den släpper degbunkens kanter
Ikväll startar Hela Sverige bakar 2016 och precis som tidigare år är det tolv amatörbagare som kommer slåss om titeln bästa hemmabagaren och precis som vanligt är det Birgitta och Johan som är expertjury och kommer utse vem som värd den åtråvärda titeln och precis som vanligt kommer Tilde vara den som leder programmet och peppar och stöttar deltagarna när de blir stressade och tappar fotfästet en smula
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.