Blanda från centrum, avsluta med rosvatten och låt ganache stå i kylskåp. Jag älska att bakar macarons det mycket rolig och spännande när man se lille fötterna ha reser sig
Man kan undra varförjag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. De funkar nog fint med pasta eller bulgur till också, eller varför inte lite gammal hederlig kokt potatis
Som du för övrigt kan byta ut mot valfria bär, frukter eller nötter. Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Tydligen gör ni det också, åtminstone enligt vad jag kan se i bloggstatistiken. Ett par av er har bett mig att inte skriva om vikt/viktnedgång, för att det skapar en hets
Det bästa var då att ta en expert inom området till hjälp och valde Jan Hedh, som verkar vara en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare och som har gett ut många böcker om allt från surdegar till sockerkakor, till hjälp när jag bakade
Varför gör ni yoghurt, om ni nu gör det. Här utropar jag hemlagad yoghurt till en igångsmygande trend, och bara några dagar senare börjar jag ställa besvärliga frågor till mig själv
ÅH CITRON tänker jag, JAGÄLSKAR CITRON. (Ja ja, och facebook och andra livavgörande sidor). Jag antar att jag inte är ensam i det här sällskapet om att lägga en del tid det häringa internettet
Bloggen har kanske inte har haft någon uttalad profilering tidigare, men jag hoppas det märks hur mycket jagälskar grönsaker och att jag i princip alltid lagar mat med råvaror i säsong
Mmm, bakar man så pass mycket som jag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept. Lägg på plåten, platta inte till dem utan de kommer att sjunka ner av sig själva och bli helt perfekta i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.