Blanda ströbröd, mjölk och kalvfond i en bunke. Låt svälla 10 minuter. Tillsätt blandfärs, ägg, salt, svartpeppar och kryddpeppar och arbeta ihop till en smidig smet
Här kommer dagens söndagsstek i form av Ekolamm med ugnsrostade grönsaker och en kräm på vårlök. Vi köpte för ett tag sedan ett helt lamm tillsammans med vänner
Förra veckan bjöd på jobb, jobb och ännu mera jobb för min del. Efter att ha ägnat veckans fyra första dagar åt receptkorrekturläsning, broschyrskrivning, inhandling av kursmaterial, psykologikurskväll och ledning av seniorgympapass var det på fredagkvällen äntligen dags för en av mina höstkursnyheter för Medborgarskolan
Idag hade vi tänkt grilla kyckling, och då funderade jag på vad Ellen skulle få som alternativ. Jag ville göra något på kyckling som funkar att äta både för bebisar som plockar i sig bitar själva, men som också funkar att puréa om man så vill
1. Falukorv – 30 00 ton om året FOTO. Svenskt kött Vår mest älskade svenska korv, som i dag återfinns i flera vardagsfavoriter, som korvstroganoff och ugnsgratinerad falukorv
06 Jun. 07. 42. Svenska flaggkakor. 0kommentarer. Sveriges Nationaldag. Ja, mina vänner, idag är det Sveriges Nationaldag, och det måste så klart firas
Foto. Jurek Holzer. När jag var ny här i Sverige hade jag svårt att skilja mellan rev och räv. Följaktligen hände det att jag sade rävbensspjäll istället för revbensspjäll
Blanda ströbröd, mjölk och kalvfond i en bunke. Låt svälla 10 minuter. Tillsätt blandfärs, ägg, salt, svartpeppar och kryddpeppar och arbeta ihop till en smidig smet
Det borde vara lag på att det skall finnas svenska söta jordgubbar året om. De jag fick tag på igår är något av det godaste jag ätit i jordgubbsväg rent smakmässigt
Chaifrön, acaibär, baobabfrukten, gojibär, incabär etc är oerhört hett och inne just nu. Dessa är riktigt nyttiga och fullspäckade med hälsofrämjande egenskaper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.