Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Att göra egen Sushi är så gott och blir oftast väldigt mycket billigare. Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Första biten som skärs bort bjuder på en tjusig sushivariant med extra fyllning
För några veckor sen köpte vi ett sushi-kit i mataffären och nu var det dags att testa det. Vi gjorde både rullar och laxsushi eftersom jag tycker bäst om rullarna och min man tycker bäst om laxsushi
När riset är svalt nog att hålla i handen kan du börja rulla din sushi. Använd bambumattan för att rulla ihop sushin, när du kommer till den delen som inte har ris på sig stannar du till en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.