Krydda med salt, peppar och en nypa socker. Ös sejen undertill med smöret under tiden den steks. Blanchera spenaten genom att koka upp vatten och slå det över bladen
en vildkatt som inte verkade bry sig att jag stampade och skrek heller. Det här skulle bli en supersnygg matbild var tanken men jag blev rädd så jag hann bara ta en bild
Blanda socker, salt och vatten till rimningslagen. Rör tills socker och salt lösts upp. Blanda smör, limesaft, skalad och pressad vitlök, salt och peppar
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 100 g Arla® Svenskt Smör , rumstempererat. rivet skal och saft av 1 st citron
Alltså om kött och potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
I onsdags skrev vi om skaldjurspasta och faktiskt så blir det skaldjur även idag, dock av den lite lyxigare och större sorten som lystrar till namnet hummer
Strö över salt och peppar. Ugnsbakad sej med gurktopping. Smält smöret och vispa ner vetemjölet, vispa sedan ner mjölken lite i taget, vatten och buljongtärningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.