4-5 dagar
i veckan, så i den åldern bodde jag i gymnastikhallen och umgick princip bara med mitt lag eftersom att jag inte hade så mycket fritid mer än så
2 pass
om dagen, cardio och gym nu
7 dagar
i veckan då jag har tränat nästan alla dagar i veckan sedan jag gick i
3 e
klass
3 dagar
i veckan, en annan kanske vill gymma
1 dag
i veckan och den tredje vill träna
6 dagar
i veckan
10 år
och jag hoppas att jag kommer att vara där jag vill vara om
10 år
Jag kommer att vara
29 då
så det är ett bra tag kavr och många pass jag måste kriga genom
Jag tänkte svara på några nu, och resten i ett senare inlägg. av vissa sötningsmedel. För mig är mandelmjöl, kokosmjöl och sötströ vanliga ingredienser
Publicerat 2014-12-2014. 21. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 100 g nougat. Gör kulprovet eller ta bort kolan när den är 120 grader. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 30 hasselnötter 100 g nougat
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 1 tsk vaniljsocker. 1 ägg. 100 g mörk choklad. 1. 1 timme. Sätt ugnen på 175 grader. Forma bollar av degen och lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper (ca 18 bollar/plåt). 12-15 minuter mitt i ugnen. 1 tsk vaniljsocker. 1 ägg 4,5 dl vetemjöl. 100 g mörk choklad
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 100 g smör. 1 g saffran . 1½ dl strösocker. 1 ½ tsk bakpulver. 1 dl sötmandel. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på sidan och torka dem i ugnen i ytterligare 15 minuter. 25-35 st 100 g smör. 1 g saffran. 1½ dl strösocker. 1 ½ tsk bakpulver. 1 dl sötmandel
1/2 g saffran. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. 1. Stöt saffranet i en mortel med 1 msk av sockret. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 1/2 g saffran. 1 dl strösocker. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 1 tsk bakpulver. 1 tsk vaniljsocker. 1. Stöt saffranet i en mortel med 1 msk av sockret
Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi. 12 valnötter. 130 gram socker Lite mindre än 1 gram kanel. 1,4 dl vatten Skalet från en halv citron. likör 12 valnötter. 130 gram socker. 1 gram kanel. 1,4 dl vatten
Häll den kondenserade mjölken över kexbottnen och fördela den jämt. 1½-2 dl. 100 g smält smör11/2 kopp smulade digestivekex (eller ca. 8 digestive och 4 småkakor)1 burk kondenserad mjölk (finns på bakhyllan i affären)Ca. 150 g hackad mörk chokladCa. 15 mjuka kolor, t. 100 g hackade hasselnötter/valnötter1 rågad kopp kokosflingor. Sätt ugnen på 180 grader. 1. 100 g smält smör
salt, svartpeppar. salt, svartpeppar. 10 finhackade blad ramslök (eller 1 pressad vitlöksklyfta). 1 dl majonnäs. 1 dl ströbröd. 1 tsk ancho chilipulver. 1 msk oregano. 1 tsk persillade. 1 tsk lökpulver. 1 msk grillkrydda. 150 g riven ost. 1. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 10 finhackade blad ramslök (eller 1 pressad vitlöksklyfta). 1 dl majonnäs. 1 dl ströbröd. 1 tsk ancho chilipulver. 1 msk oregano. 1 tsk persillade. 1 tsk lökpulver. 1 msk grillkrydda. 150 g riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.