När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar
Doppa i resten av chokladen och dekorera med valfritt strössel, kulor eller annat som är dekorativt. Så står Kristi Himmelsfärd för dörren och nog ska Han få med sig en sötsak upp, jaha då
Efter jobbet på fredag bär av det till Malmö över helgen och jag håller tummarna för att vi enas om att detta blir middagen på lördag tillsammans med ett glas vin eller två ♥ Här kommer receptet
Superenkel höst-pasta medsmakav svamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Den här pastarätten går både snabbt och är lite vardagslyxig – perfekt att servera en fredagskväll ihop med ett glas rött
Smakaavmed salt o peppar. Vänd kakan med hjälp av en tallrik eller ettlock. Receptet är hämtat från tidningen Allt o mat men med lite modifiering från mig
Kantarellsås medsmakavtryffel. Smakaavmed salt. Koka upp och smaksättmed salt & peppar. Tillsätt tryffeloljan och red av såsen med mjöl + vatten till önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.