Rostbiff medrödvinssky, ugnsrostade sötpotatischips, stekt purjolök och avokado. Rostbiff med rödvinsky är så lätt att göra och kräver inte mycket tid vid spisen då det lagar sig själv
Blanda riven citron, citronsaft, örter, honung samt olivolja och smaka av med salt och vitpeppar. Du kan garnera fläskfilén med skivad rödlök, machesallad samt rostade solrosfrön
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om. Lägg rödbetorna med den skivade sidan uppåt i en smord ugnsfast form tillsammans med vitkålen
En enkel liten pastarätt med goda smaker. Krydda kycklingbrösten, stek dem och ta upp dem på ett fat. Dela kycklingbrösten längsefter så går de snabbare att steka
Tillsätt grädde, saffran, soja och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Smaka av med havssalt. Sleva upp i en liten skål/glasburk och låt stå kalt i kylen ett par timmar innan servering
Fördela fyllningen på kycklingbrösten, vik ihop dem och stäng igen med tandpetare. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen och smaka av med salt och svartpeppar
Red med maizena utrört i lite kallt vatten. Snabb och enkel vardagsmat får funka även på en fredag. Servera pasta tillsammans med såsen i varma tallrikar, gärna med finriven parmesan till
Stek under tiden Kycklingbröst i Smör, krydda med Havssalt, Paprikapulver och Chiliflingor. Tillsammans med stora kycklingbröst från Altinbicak Et, blev det en riktigt god festmåltid att fira in vårens ankomst
Vi var ett gäng som lagade risotto med duktiga kockar på MittKökMässan för ett par år sedan och vi blev påminda om att riset ska ha en liten kärna i mitten, späda mycket med buljong så att risotton nästan rinner och att det ska vara smak av både syra och sälta
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, och genom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.