Svamprisotto serverad med parmesangratinerat kycklingbröst och rödvinssky
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 gul lök
  • 50 g rotselleri
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 0,5 dl röd balsamvinäger
  • 3-4 dl torrt rödvin
  • 2 dl vatten
  • 0,5 dl kalvfond
  • 2 msk körsbärssylt
  • 25 g smör
  • 0,5 gul lök
  • / 2 dl
  • / 1 näve torkad
  • svamp
  • / 1 näve torkad svart trumpetsvamp
  • svart trumpetsvamp
  • / 1 kalvbuljongtärning
  • / 1,5 dl vitt vin
  • / 2 dl riven parmesan
  • 2 kycklingbröstfiléer
  • / 2 tjocka skivor
  • / 2 msk dijonsenap
  • / 6 st soltorkade tomater i olja
  • / 2 dl riven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.