Jag har aldrig tyckt om att röra samman pasta och såser utan här lägger jag först upp pasta som jag efter att ha hällt av vattnet ifrån rört runt med smör istället för oljar
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Smaka av med salt, peppar och hackad persilja, avsluta med lite olivolja. Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) ochparmesanost. Tillsätt rivet citronskal och smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar
Vi var ett gäng som lagade risotto med duktiga kockar på MittKökMässan för ett par år sedan och vi blev påminda om att riset ska ha en liten kärna i mitten, späda mycket med buljong så att risotton nästan rinner och att det ska vara smak av både syra och sälta
Kola och Hallonpaj toppadmed maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Jag bjöd min familj på denna och betygen blev höga, min kära mor tyckte att kola och hallon vart helt fantastiskt tillsamman och jag håller med henne till fullo, en fantastisk smakkombination
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
Ikväll lagade jag en jul inspirerad paj med lax och grönkål som toppadesmed rostade cashewnötter. Mysigare är det inne med tända ljus och granen som lyser fint i sin hörna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.