Häll på ngn msk olivolja till och den sista vitlöksklyftan, finriven, stek upp medpersiljan. Stek även kycklingen i små bitar vid sidan och blanda ner med pastan när den är klar
4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Detta kom med inspirationskassen i våras och blivit en riktig favorit hos oss. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Lägg den på ett fat och täck kalkonen med folie. är genomskinlig på delar där det är tjockt med kött. Torka av kalkonen och salta och peppra inne i kalkonen lägg in lök vitlök ochcitronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.