Jag ska snart försöka samla mig till ett Italieninlägg, men till dess får ni här ett recept på nötytterfilé, som maken och jag avnjöt som firarmiddag när han fyllde år för ett par veckor sedan
Jag hade egentligen tänkt göra en vanlig rödvinssås till den ugnsbakade nötytterfilén, men eftersom det stod en flaska med lite glögg kvar efter julens utsvävningar så bestämde jag mig för att sätta sprätt på såsen med den
Svampfyllda cannelloni ca 4 portioner. Cannelloni är en väldigt underskattad rätt, som både är enkel att göra och väldigt lätt att variera etter eget tycke och smak
Sätt ugnen på 225°. Dela auberginerna. Gröp ur dem och grovhacka köttet. Lägg skalhalvorna på ett ugnssäkert fat och ställ in dem i mitten av ugnen 8-10 min
Har ni testat en tryffelsky till balsamicomarinerad helstekt nötytterfilé. Jag använde i det här fallet ICAs ekologiska nötytterfilé, gudagott blev det
Helvegetariskt/veganskt antingen tillbehör till en helrätt eller som förrätt för den som inte vill äta kött, jättegott och ett måste med den söta vinegretten till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.