köttfärslimpa med bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Bryn kåldolmarna i smör runt om, krydda med lite salt och peppar. Låt svampröran stå och svälla en stund så håller kåldolmarna ihop bättre vid stekningen
Tortelloni med svamp och rikligt med parmesan. Jag återkommer vid något annat tillfälle till recept på egna gnocchi, men dag blev det i stället tortelloni fylld med ricotta och spenat från kyldisken
Börja med att göra pastan. Häll på grädden och i med den hackade persiljan. Eller kan du försiktigt lägga i pastakuddarna i såsen och puttra med tills de är genomvarma, RÖR INTE runt hur häftigt som helst om du värmer de i grytan då de kan gå sönder
Egengjord ravioli fylld med kastanjepure, rostad skogschampinjon & vitlöksfräst savojkål. Till det en svampbuljong med trattkantareller, Karl-Johan & champinjon
-) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Med bänkskivan på plats och kaklingen klar (som för övrigt blev fantastiskt bra trots våra farhågor) kunde jag inte hålla mig längre
rejät med persilja. Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen. Jag valde att steka med potatisklyftor och morotsstavar och fick på så vis allt i samma form
Underbara höst med sina färger och svala luft. Antingen ner i en gryta med buljong och grädde till en soppa eller som i detta fallet en smördegsplatta som fylls med svampröra och sedan tillagas i ugnen i tjugo minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.