1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche. 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche
Inte trodde jag att det skulle vara så enkelt att få till en sådan här drömmåltid. Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls
Jag hade egentligen tänkt göra en vanlig rödvinssås till den ugnsbakade nötytterfilén, men eftersom det stod en flaska med lite glögg kvar efter julens utsvävningar så bestämde jag mig för att sätta sprätt på såsen med den
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Vi bestämde oss för att ta Karl-Johan svamp från skafferiet och la den i blöt
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprätt med krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Stekt svamp med brödsmulor, vårlök och rosmarin – en receptskiss
Hacka svampen, löken och vitlöken. 150 g färsk svamp. Sätt ugnen på 175 grader. Rulla ut smördegen på en lätt mjölad arbetsbänk och kavla ut till 2-3 mm
Rensa svampen och dela den eventuellt. Lägg grönsakerna i svamppannan tillsammans med lite matfett. Rör ner svamp och grönsaksröran i det nykokta riset
Att komma hem med en korg fullplockad med svamp är ren lycka. Det finns olika sätt att rensa svamp, en del sorter som vanliga kantareller går enklare, medan trattkantareller, trumpetsvamp och soppar kräver mer noggrann rensning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.