Stek i en stekpanna, först utan olja och sedan när svampen har lakat ur sig (tar några minuter) häll i lite rapsolja och stek så att de får en fin gyllene färg
Det blev en beuf bourgignone liknande gryta med sidfläsk, svamp lök och rött vin. Tillsätt fläsket, champinjonerna, löken, moroten, kryddorna, vinetoch buljongen
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Pressa eller riv i vitlökarna och häll även i balsamvinägernoch fonden, låt puttra en stund. Ett bra och enkelt recept när man behöver mycket mat samtidigt som det behöver gå fort
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Â Det behövs inte mer men den blir både saftig och så god vi är verkligen glada att vi kom att tänka på den här pirogen
svampoch ädelostlasagnen häromsisten. Vilken sorts svamp man har spelar mindre betydelse. ingredienser saknas, chilin blir smaklös och så fortsätter det hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.