Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. 1-2 krukor färsk, finhackad basilika1 dl balsamvinäger2 dl olja½ msk salt½ tsk svartpeppar100 g soltorkade tomater (som hackas)Blanda ihop alla ingredienser. 100 g soltorkade tomater
Marineradetomatermed annat gott. Hur som, jag har marinerat soltorkade tomater ihop med fetaost, oliver, vitlök och örter som jag plockade ute på balkongen
Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken och tomaterna. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till och med ha den i efterrätter
Inspirationen till dessa kommer från min veganska studentbuffé där jag istället toppade örtpolentan med karamelliserad rödlök och marinerade champinjoner
Börja med de marineradetomaterna. Fräs schalottenlök och vitlök mjuk i rikligt med olivolja tillsammans med de soltorkade tomaterna i en tjockbottnad kastrull på låg värme utan att den får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.