Susannes äppelchutney
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg
  • syrliga äpplen
  • 2 st
  • ekologiska citroner
  • 1 st
  • liten gul lök, finhackad
  • 1 st
  • röd spansk peppar, skivad (ju fler kärnor du har kvar, desto hetare chutney)
  • 2 st
  • små kanelbitar
  • 10 st
  • gröna kardemummakapslar
  • 1 tsk
  • ingefära, malen
  • 2 tsk
  • bruna senapsfrön
  • 1 paket
  • syltsocker 1+3 (330 g)
  • 1 dl
  • torkade tranbär
  • skållad mandel eller rostade, skalade hasselnötter (valfritt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.