Helglyx på hög nivå är att få ta ut ett nygräddat bröd och ställa på frukostbordet och sedan avnjuta det tillsammans i lugn och ro - utan stress på att ta sig iväg till arbete och skola
Ptjae - det kan aldrig bli för mycket surdegsbröd. )Detta innehöll dock lite honung vilket tog bort en del av det syrliga i smaken som annars finns i surdegsbörd - det tyckte jag inte om
Nu ska vi se hur den fungerar i ett surdegsbröd. Blanda väl och täck med lock eller plast. Ouinoa är en ört som närmast är släkt med vår målla eller gråbo
Jag vet inte hur ofta jag får frågan vad ”man ska göra med laxen”. Har du en hel lax fyller du den med dill, citron och smör inuti och även med salt, dill och citron utanpå
Rätten kan till största delen ochmed fördel förberedas dagen innan. Den medelhavsinspirerade laxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Jag har heltoch hållet snöat in på surdegsbröd just nu. Grundreceptet till det här brödet hittade jag i Leilas kokbok, hon använde sig dock av en surdeg av rågoch jag har bara en surdeg av vete men det gick faktiskt jättebra ändå
Rätten kan till största delen ochmed fördel förberedas dagen innan. Den medelhavsinspirerade laxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Detta bröd bör inte köras med timerfunktion utan startas omgående. Sätt bakmaskinen på program grovt bröd med vikt ca 700 g. 2 dl grovt rågmjöl (100 g)
Ja, brödet blev jättegott och assistenten funkade hur bra som helst. Det är ju så gott med färskt surdegsbröd, älskar när kanten är lite knaprig, supergott
Hel laxsida i ugn med mozzarella och spenat. Middag igår bestod av hel laxsida med ett smarrigt täcke av spent, mozzarella, bacon som toppades med en hummersås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.