Surdegsbakning
i Emmas Kök
i Emmas Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g surdegsgrund
  • 500 g vatten
  • 500 g durumvetemjöl
  • 6-8 timmar
  • 7 timmar, inför andra matningen
  • 7 timmar matade jag surdegen med samma mängd mjöl och vatten igen och sedan fick den stå ytterligare
  • 7 timmar innan det var dags att dela upp den i burkar med
  • 100 g i varje för att ha att baka på framöver
  • 100 g surdegsgrund skulle blandas med
  • 300 g manitoba cream, knappt
  • 200 g vatten och
  • 10 g salt för att sedan köras i maskin i
  • 15 minuter Fick tips om att inte tillsätta något extra mjöl under bakningen, utan hellre tillsätta mer vätska om degen blir för torr

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.