Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Hellmann's hamburgare. Hamburgerbröden. Blanda det med högrevsfärsen och forma till hamburgare. Stek burgarna medium och servera med en skiva tomat, lökringar, cheddarost och en klick majonnäs i ett Hellmann’s hamburgerbröd
Brödet smakar en aning syrligt. Lägg bröden på plåt med bakplåtspapper och sikta över lite mjöl. Nu kan du pensla bröden med vatten och strö över sesamfrön, pumpafrön eller solrosfrön om du vill
Hellmann's hamburgare. Hamburgerbröden. Blanda det med högrevsfärsen och forma till hamburgare. Stek burgarna medium och servera med en skiva tomat, lökringar, cheddarost och en klick majonnäs i ett Hellmann’s hamburgerbröd
Dessa vackra och långa bröd påminner mycket om baguetter, men de blir mycket större. Bröden görs lika långa som bakplåten och det ryms två stycken på en plåt
Jag är mycket nyfiken på hur andra surdegskramare jobbar. Så här blev bröden. I somras prövade jag till exempel att bara bröd på enbart rågsur (alltså helt utan jäst), och det gick alldeles utmärkt
I går bestämde Devin vad vi skulle äta till middag och denna gången önskade han inte pannkakor eller pizza till middag som han brukar, utan han ville ha hamburgare med bröd, så jag passade på att testa en ny variant
I min familj gillar vi hamburgare av alla slag. Inte för att det behövs flera stycken för att göra hamburgare, men trevligt sällskap i köket, lite musik och något gott och dricka när man är lite sliten på fredagskvällen är inte fel
Låt bröden jäsa 60 - 90 minuter. Sätt in bröden i 250 g varm ugn och spruta in vatten med en blomspruta. Sänk värmen till 220 g och låt bröden gräddas 30 - 35 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.