Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
) Jag serverade med rumsvarmt smör med lite kanel på, men en krämig kokosgrädde och lite bär passar också fint och blir så klart dessutom något mer färgglatt än min servering på bilden ovan
Vardag igen, hörrni, efter en alldeles fantastisk påskhelg med underbart vårväder. Påskharen dök upp med påskägg också minsann, och Lilla I var i sitt esse
Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter
Häll upp smeten i en limpform, ca 1 ½ liter, klädd med bakplåtspapper. Du behöver. 1 dl vetemjöl. 2 dl mandelmjöl2 dl grahamsmjöl2 dl havregryn2 tsk bikarbonat1 ½ tsk salt1 dl linfrön
Festligt att ta med sig ut i pulkabacken också. Foto. Karin / bevemyrs blogg. . I natt kom vargavintern till småstaden, mängder av härlig snö ligger redan och -19,8 grader
Men det är svårt för det är ju så gott och slår köpebröd med hästlängder. Arbeta degen smidig (gärna med maskin) i några minuter och låt den jäsa till dubbel storlek – det tar cirka en halvtimme upp till en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.