Vad säger ni, visst kan det väl vara på tiden att bloggen börjar bjuda på lite bröd. För att vara ärlig så har jag inte bakat så värst många bröd i mitt liv, men det är något jag verkligen vill ändra på
The post Superenkelt fröbröd (glutenfritt och veganskt) appeared first on Hur bra som helst. Världens enklaste & godaste fröbröd utan gluten, socker, jäst, ägg, mjölk & kan enkelt göras nötfritt
äpplen, någorlunda jämnstora. 1strösocker. 1citronsyra eller askorbinsyra1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Lägg någorlunda jämnstora äpplen i en långpanna eller i en form som går in i ugnen
Är det någonting jag inte kan leva utan så är det bröd. Jag älskar bröd i alla dess former och smaker och även om jag inte äter köpt bröd jätteofta så måste jag erkänna att det slinker ner någon frukt & nöt-fralla från fiket nedanför jobbet ibland, eller ett gott surdegsbröd till en höstig gryta
Idag knådades det, eller nej inte riktigt, maskinen knådade en deg på vatten, jäst, rågsikt, graham och vanligt vetemjöl, surdeg, lin- & solrosfrön samt mörk sirap
Detta är ett superenkelt och riktigt gott bröd. Om man kommer hem från jobbet och är supertrött men kan verkligen inte gå och sova, ja då kan man ju exempelvis sätta igång och baka bröd
Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop mjölsorterna med salt, solrosfrön, aprikoser, tranbären i en bunke. Blanda noga ihop filmjölk med bikarbonat och sirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.