Samma dag som vi gjorde denna ljuvliga sorbet tittade vi på prinsbröllopet på TV och vad serverade de till efterrätt om inte sorbet på vita persikor och champagne
Idag på förmiddagen serverades en liten medelhavsinspirerad Brunch till några vänner. Man lyckas ofta inte med att hålla på med en massa rätter utan fokucera på några goda, så att du själv även hinner vara med
Vi läste att den skulle vara brödig (ett måste för oss- champagne ska ha litet rostat bröd över sig om vi får välja) icke så, den smakade mer som en bubblig chablis med mycket mineralton över sig
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.