Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Koka riset tillsammans med två buljongtärningar. Riset har fått koka i buljong och hällts i formen. Slå på hälften av ostsåsen på riset och lägg sedan på kassler i skivor
Jag som älskar att göra juicer och smoothies ser fram emot dessa dagar, men det roligaste ska bli att se om jag känner mig friskare och sundare i slutändan
En bra start på dagen sätter goda spår i både själ och magen. Ser ni så fint jag rimmade där. -). Din första måltid är många gånger den viktigaste, men det är inte säkert att den behöver infalla de tidiga morgontimmarna
Koka tills riset är mjukt, skölj det i durkslag och låt vattnet rinna av helt. Vispa grädden, blanda med det kokta kalla riset, vaniljsocker och socker
Kolla riset efter halva tiden och rör om. Riset är klart när vätskan har kokat bort. Hacka den färska koriandern och blanda med riset och servera med limeklyftor
Ingredienser Portioner. 4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.