Skördade örtkryddor ochsavoykål i landet idag. Jag skär dem i fina tunna skivor, kokar dem först i äppelcider (den där gamla sorten, det går bra med öl och aningen honung i brist på sådan)
salsiccia med smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Jag tänkte att de kanske skulle passa bra till stuvade makaroner, så jag kokade därför ihop en sats stuvade mackisar och serverade dem med de uppvärma bollarna
Stuvad vitkål & spenat som vi åt till lax förra veckan, men som passar precis lika bra till kött. Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Koka ris i en kastrull ochsavoykålen i en annan kastrull. tacoköttfärsen från igår savoykål. Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.