Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Hyvla parmesanost runt och dra några varv med pepparkvarnen på toppen. Vissa rätter låter mer komplicerade än vad de är och det här är med allt säkerhet en sådan
Avsluta med att hyvla över parmesanost och toppa med en timjankvist. Pressa i en vitlöksklyfta och blanda ner tillsammans med senap och finhackade örter
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa medhyvladparmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.