Lägg ihop strömmingarna två och två med skinnsidorna ut. Det är allt utom gulligt och allt utom lämpligt för små barns öron egentligen, vilket kan tyckas konstigt med tanke på att påsken liksom är barnens högtid med allt godis och att klä ut sig till små gulliga häxor och påskgubbar
Förstår inte varför vi inte äter mer strömming. Det är ju faktiskt jättegott och också väldigt billigt och dessutom så är det ju roligare att variera sig lite med fisksorterna
Börja med att koka lagen, och låt den svalna. Stekt, inlagd strömming. Jag tror egentligen inte att jag fattade grejen helt förns jag och Tina blev bjudna på Gittans ljuvliga strömming en somrig dag i Skåne
Citronen skall bara känns liiite liite. 2 msk fransk senap. Salt,sverpeppar,5 rosepepparkorn och lite citronskal. 2 msk fransk senap. Salt,sverpeppar,5 rosepepparkorn och lite citronskal
Servera direkt med potatismos, citronklyftor och resterande dill- och ansjovissmör. citronklyftor. Spritsa rikligt med smör på köttsidan på hälften av strömmingsfiléerna (det går också bra att breda smöret)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.