N. ä. r. j. a. g. b. k. e. f. t. d. c. p. s. å. l. i. A. L. T. I. D. o. m. u. ,. h. J. n. y. ö. x. 1. 8. 5. 0. v. (. ). ½. 2. –. G. V. 3. 7. °. C. S. H. 4. 6. K. M. U. P. -. d l. c m
De här mjuka, luftiga och lätta frallorna hör till den senare kategorin. Dela degen i 5 lika stora delar. Dela varje del i 6 lika stora bitar (det ska bli 30 bitar av degen)
Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. Ni vet mjölet med extra jäskraft. Och naturligtvis så passar den jäskraften extra bra till vanliga, enkla, ljusa frallor
Till 20-25 stora kakor behövs. Degen skall bli till ca 20 stora härliga kakor. Några minuter längre om de är megastora och givetvis kortare tid, typ 7-8 minuter, om du gör mindre cookies. Låt kakorna kallna helt innan du packar dem i burkar eller påsar 20-25 stora kakor
Eftersom man såklart vill bjuda på tårta så gjorde jag det enkelt & bakade två stora Pavlova tårta. I torsdags hade vi stort trädgårdskalas eftersom Fredrik fyllt 40
Tänkte jag skulle tipsa om supergoda, fluffiga och stora tekakor med morot i. Eller ja hur stora du vill göra väljer du ju själv men jag gjorde 4 stora kakor av min deg. Baka ut till 4 lika stora kakor eller 18 små. Sätt in bröden i ugnen ca 6-7 minuter för små kakor och ca 12-15 minuter för stora kakor. 4 lika stora kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.