Stir-fry med rödkål, broccoli och butternut squash
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 225 g broccoli, skuren i mindre bitar
  • 225 g rödkål, tunt skivad
  • 500 g butternut squash, skalad, urkärnad och skuren i mindre kuber, ca 1,5 x 1,5 cm 250 g fast tofu, skuren i mindre kuber 2 x
  • 2 cm
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 vitlöksklyfter, finhackade
  • 1 tsk agavenektar alt.
  • 2 tsk honung
  • 2 msk ljus soja
  • 1 msk risvinsvinäger
  • 2 msk sesamolja
  • 2 msk potatismjöl
  • rostade sesamfrön
  • chiliflakes (om du vill ha lite hetta)
  • 3. Häll i ytterligare en msk olja i samma stekpanna
  • 4. Rör ner den sötsyrliga såsen i maten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.