Stheavenstreets Dulce de Leche-cheesecake med skogsbärsmousse
Pampas Deli
Pampas Deli
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g Bragokex, chokladöverdragna
  • 35 g rumstempererat smör
  • 50 g mörk choklad med bitar av hallon
  • 2 gelatinblad 1 ägg
  • 200 g färskost
  • 1 dl cremé fraiche
  • 3/4 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1,5 dl Pampas Delis Dulce de Leche Baking
  • 150 g blandade bär; hallon, blåbär, björnbär
  • 1.5 dl grädde
  • 2 gelatinblad 2 tsk vaniljsocker
  • 3 msk socker
  • 4 Chokladägg (varje ägg delas i två halvor så sammanlagt ska det vara 8 halvor)
  • Dragerade chokladägg i olika storlekar
  • 8 hallon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.