Stekta nudlar med svartpepparsås
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Tid: 30 minuter
  • 250 g ägg- eller fullkornsnudlar
  • 250 g fast ekologisk neutral tofu
  • 3 msk neutral kokosolja
  • ½ dl oskalade sesamfrön
  • 1 pkt färsk babyspenat (70 g)
  • 2 dl tunt skivad rödkål
  • Sås
  • 2 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 dl japanska soja
  • 3 msk mirin (sött risvin)
  • 1 msk honung alt. lönnsirap
  • 3 msk riven ingefära
  • 3 vitlöksklyftor, skalade
  • 2 msk maizena + 1 dl vatten som du vispar ihop i en liten skål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.