4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Instruktioner. Du tar fram en tinad banan och skriver den i önskad storlek och form. Sedan skall du sätta ned banan bitarna i stekpannan med det smälta smöret och därefter stoppa i kanel och socker
Skala och dela bananerna på längden. 4 st bananer. Blanda socker, kardemumma och kanel. Vänd dem i sockerblandningen och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna
Genom att använda farinsocker får bananerna och såsen en ton av knäck och kola. Smält smör och socker i en stekpanna, när smöret börjar bubbla lite lägg ner bananerna och stäng av plattan
Den här desserten kvalar säkert inte in hos juryn i programmet Dessertmästarna, men vad gör det för gott smakar den och ingen längre tid för tillagning heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.