Servera torsken tillsammans med rostade grönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Servera torsken tillsammans med rostade grönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Koka upp såsen tillsammans med kalkon ochgrönsakeroch låt sjuda i några minuter. Skär kalkonen i mindre bitaroch fräs med Milda, salt och peppar tills köttet får lite färg
Och dessutom, om den redan från början ska stekas går det lättare med en tjockare och lite stabbigare polentagröt än den krämiga och lösa varianten, vilken jag för övrigt tycker är godare att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.