Stekt unglammsrygg med späda grönsaker och vitlöksky
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt
  • 1 svartpeppar , från kvarn
  • 700 gram lammfilé , med fettkappa och ben
  • 1 kvist(ar) rosmarin , färsk
  • 1 svartpeppar , från kvarn
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad
  • 1 salt
  • 5 dl kalvsky , eller kalvfond
  • 1 msk matolja
  • 1 salt
  • 1 kvist(ar) rosmarin , färsk
  • 1 vitpeppar , från kvarn
  • 8 st sticklök (ar)
  • 1 olivolja
  • 8 st grön sparris , späda
  • 100 gram bondbönor , förvällda och skalade
  • 8 st morot , späda
  • 8 st kokt färskpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.