Torka avtorskfiléerna. I slutet av september månadshandlade vi nämligen, för första gången på länge. Förra veckan stekte jag panerad torsk, men eftersom jag stektetorsken i ugnen behövde jag knappt använda någon olja alls
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. ) 2 torskfileer
Servera till stekttorsk och kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Smaka av med salt. Pressa gärna över lite citron på den stekta fisken. Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten
4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.