Bryn potatisen och blanda medrucolaröran. Gnidin köttet medlite olja, kryddor och salt. Igår kväll hade vi besök av goda vänner och då blev det grillpremiär
Stek upp köttet (vad som helst, jag använde ryggbiff)ivitlökssmöret, salta,peppra. Om man vill kan man garnera köttet medlite ruccola eller färsk oregano, och ringla över litebalsamico
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Några små trekanter stekttortillamed någon god ost mellan är ett perfekt tilltuggtill en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skivamedskinkatillsammansmed ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammansmed ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Så där stod jag medminryggbiff och vissteinteriktigt vad jag skulle göra med den. Jag ficktips av en vän om att det såldes finryggbiffibitbilligt och det kunde jag inte stå emot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.