Avnjut med knaperstektfläsk och en kall öl om du är sån. stektfläsk. 1 st blomkålshuvud i mindre bitar 3 st morötter i mindre slantar 2 st nävar gröna bönor i bitar 6 dl gräddmjölk (hälften hälften) 3 msk smör 3 msk vetemjöl salt socker svartpeppar Lite malen muskot stektfläsk
Stektrimmatfläsk kan man ha många klassiska tillbehör till men idag väljer vi en len löksås som spetsas med lite vitt vin och lättcreme fraische istället för den mer vanliga bechamelsåsen
Stektfläsk, löksås och squashlådebitar. STEKTFLÄSK MED LÖKSÅS. Under min uppväckt fick jag ofta fläsk med löksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta. 300 g rimmatfläsk. 300 g rimmatfläsk 2 dl mjölk 1 dl grädde 1 gul lök 1,5 msk mjöl 1,5 msk smör salt peppar socker
Stekt ris. Lägg ner fläsk och stek till fläsk bli brunt och krispigt. 1 Blanda ihop fläsk med ingredienser. kyckling eller räkor 200 g fläsk, skuret i bitar. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Servera fläsket med kokt potatis, löksås och råkostsalladen. 4 Hetta upp en stekpanna och stek fläsket tills fin stekyta på båda sidor. 500 g rimmatfläsk
Stektfläsk med kokt potatis och löksås. Jag lyxade till det med smörstekta färska morötter och grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötter och kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.