Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Skär bort skinnet från laxen om den har det. Skrapa sedan ner allt i skålen med soltorkade tomater. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Jag tror det mest beror på att jag var på Malmö Saluhall igår, och där köpte med mig två fantastiskt fina djupa tallrikar, som jag såklart direkt ville inviga
4 900 g potatis 1 citron 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 tsk maizena majsstärkelse 150 g haricots verts ca 550 g laxfilé 1 tsk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg skockorna i en ugnsfast form och blanda med olja och salt. olja med neutral smak. Lägg ner gösen med skinnsidan nedåt och stek i ca 3 minuter tills skinnet är knaprigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.