Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Stek kycklingfilén i bitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Stek bacon o kantareller. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Som ni vet är jag inte speciellt bra på att laga vardagsmat (jag tycker helt enkelt inte det är lika roligt), men ibland tryter ekonomin och då är det bra att ha lite recept i rockärmen som man kan hala fram vid behov
Skala och tärna löken. Kärna ur och tärna äpplet. Blanda lök, vitlök, äpple och rosmarin. Fyll kycklingen med hacket, pensla med olja och krydda med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera tillsammans med stekt kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak på båda sidor. Dela broccolin i mindre buketter och skala och skär stammen i bitar
Här provar jag på att blanda i julmust i en maträtt, vilket fungerade alldeles utmärkt Min man blev helt såld på den här maträtten och blev nyfiken på vad jag hade haft i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.