4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Du tar fram en tinad banan och skriver den i önskad storlek och form. Sedan skall du sätta ned banan bitarna i stekpannan med det smälta smöret och därefter stoppa i kanel och socker
Skala och dela bananerna på längden. 4 st bananer. Blanda socker, kardemumma och kanel. Vänd dem i sockerblandningen och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna
Genom att använda farinsocker får bananerna och såsen en ton av knäck och kola. Smält smör och socker i en stekpanna, när smöret börjar bubbla lite lägg ner bananerna och stäng av plattan
Dela bananen mitt itu på längden. Doppa bananen i farinsocker. Lägg upp bananen direkt på tallriken, häll på den ljumma hjortronsylten och klicka på grädde
Matcha – och chiakräm med stektbanan, passionsfrukt, pistagenötter, kokos och röda vinbär. När matchakrämen blivit en stabil kräm steker du bananerna gyllenbruna i lite kokosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.