Abborre. Abborre1 kg abborrfilé, byxad salt vitpeppar 2 citroner, till servering. Dillpotatismos. Koka potatisen, häll av vattnet och krossa tillsammans med mjölken och smöret
Stektabborre med betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk. Servera den nystektaabborren med nykokt färskpotatis, betorna och hollandaisesåsen
Filéa abborren och vänd i grädden (spara grädden). 4 st filéer av abborre. 4 st filéer av abborre 2 st schalottenlökar 1 dl vatten 1 dl vitvinsvinäger 0,5 dl vitt vin 1 dl grädde 300 g rumstempererat smör salt peppar 0,5 st citron 2 stjälkar rabarber (nätta) 1 tsk socker smör till stekning
Det här är en förrätt , men ka bara mängden abborre om du vill ha det till en huvudrätt. Du kan även göra potatispure och skippa gröna ärtorna som jag hade till rätten
Spanskinspirerad potatissallad med paprikaolja, fänkål och mandel serverad med stektabborre samt tomat- och mandelsåsEn smakrik potatissallad med paprika och tomat blir en bra variation till den klassiska med crème fraiche och majonnäs
Stekt Kycklingfilé. 12 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling. Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.