Squashbiffar med parmesan och tsatsiki
Glimten i grytan
Glimten i grytan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser (4 personer)
  • 300 g squash, riven och pressad på vatten i handduk
  • 1 liten finhackad lök
  • 0,75 dl vetemjöl
  • 1,5-2 dl riven parmesan
  • 1 msk mynta, finhackad
  • 1 msk persilja, finhackad
  • 1 krm muskot, riven
  • 0,75 dl ströbröd
  • 1 lätt vispat ägg
  • Salt & svartpeppar
  • Ev. lite socker (jag hoppade över)
  • olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 250 gram rysk yoghurt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.