Spenat- ochricottafylldacannelloni . Fyll cannelloni med röran och lägg i formen. Dels för att jag var hemma sent på kvällarna och sen för att det inte var så skoj att laga mat till sig själv
Jag har ett recept på ricottafyllda svampar sedan tidigare på bloggen och det är ett Jamie Oliver recept, men om jag ska vara helt ärlig (och det ska man ju) så är dessa mycket godare
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Låt koka upp och puttra på svag värme medan du förbereder fyllningen. Rulla cannellonis. Värm under omrörning tills färskosten smält och allt blandats på ett fint sätt
Såg att en TV-kock lagade detta häromdagen på Nyhetsmorgon och det såg så gott och smidigt ut. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternut squash och brysselkål
Finhacka vitlök och tärna tomat. Tillsätt spenat och smaka av med salt, kyl ner. Fördela fyllningen och lägg den som en sträng längs med en kant på pastan
Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.